Affiliate Disclaimer

Stijn Jacobs

Affiliate Links zijn links naar Amazon producten. We krijgen een kleine commissie als je erop klikt en iets koopt. De producten en diensten geadverteerd op deze pagina zijn van hoge kwaliteit, maar worden niet onderschreven door ons. In geen geval zullen onze beoordelingen worden beïnvloed op enigerlei wijze.

De Coffee Cuppa Machine is de nieuwste innovatie voor de Dutch Coffee Cup, met een open top design en de eerste ter wereld met een open koffiezetapparaat dat gebruikt kan worden als open kopje koffie. We zijn er zeker van dat u het met ons eens zult zijn. Wat is er nieuw aan het koffiezetapparaat? We zijn erg verheugd aan te kondigen dat de Coffee Cuppa machine zal nu een tweede functie: het gebruik van de espresso of stoomboot als een warm water bad. Dat wil zeggen, u nu de volledige functionaliteit van een espressomachine te krijgen zonder een extra koffiezetapparaat voor gebruik te dragen wanneer u uw koffie wilt stomen of stoom uw koffiebonen.

Affiliate links zijn gemakkelijk te begrijpen en de meeste mensen zouden waarschijnlijk niet eens de moeite om een sms-bericht te lezen in een advertentie.

Het probleem doet zich voor bij KoffieKopjetest wanneer ze een product in een bepaalde vorm of met een specifieke merknaam moeten verkopen. Als een advertentie heeft een affiliate link die ze hebben om extra te betalen voor de affiliate link. Bijvoorbeeld als het product dat ze verkopen het woord 'Koffie' in de naam heeft, moet de affiliate link komen met de prijs of kosten. Dus wat is het probleem? Deze link in het bijzonder was een van de een aantal affiliate links KoffieKopjetest had voor de producten die ze verkopen op het moment, evenals een klein percentage van hun totale website verkeer. Wat was dat? De koffieKopJetest link in kwestie is de "Over ons" pagina voor hun website. Op de pagina staan gemiddeld 3 affiliate links (allemaal op producten van Koffie Koppel) voor dit artikel. Dus, als alle 3 van hen zijn affiliate links, dat zou 2.000 bezoekers. Dit is een affiliate link? Ja.