Contact

Stijn Jacobs

Contactformulier

Ik ben altijd bereid om te helpen en ik zal proberen om uw vragen te beantwoorden. Ik heb nog nooit een koffie persoon en ik heb koffie drinken voor ongeveer 7 jaar. Dus, toen ik begon deze blog was ik er zeker van dat ik ging een blog over koffie kopjes te schrijven en ik had niet verwacht dat het zo lang en ingewikkeld om te schrijven. Maar wat had ik verwacht? Dat ik iets zou leren en een goed mens zou zijn? Ja, dat deed ik! En nu ga ik blijven schrijven en leren en je gaat een aantal geweldige informatie die u zal helpen met uw eigen kopje koffie te krijgen. Ik weet zeker dat u zult genieten van dit en het is de perfecte tijd om meer te leren over koffie. Ik wil zeggen "dank u" aan de geweldige mensen van de Coffee Cup gemeenschap voor het geven van mij deze geweldige kans om te bloggen.

Ik heb het erg druk, dus ik heb heel weinig tijd om te reageren, maar als ik even tijd heb zal ik mijn best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Hoe kan ik een internationale beker kopen?

Als u een internationale koffiebeker wilt kopen, moet u een leverancier van buiten de EU, Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein vinden. Dit is een beetje moeilijk, omdat de koffiebeker fabrikanten in die landen niet dezelfde normen van uitmuntendheid als die in de EU.

Bijvoorbeeld: de bekers voor de koffiebekerindustrie van de EU worden door slechts twee bedrijven geproduceerd, maar die bekers worden door duizenden consumenten in heel Europa gebruikt, om nog maar te zwijgen van hun kwaliteit en smaak.

Als gevolg hiervan willen deze twee bedrijven hun koffiebekers niet in de EU verkopen (behalve in sommige speciale gevallen en zeer kleine hoeveelheden), maar degenen die dat kunnen, verkopen ze. Dus, de enige manier om een fatsoenlijke beker te krijgen is het vinden van een leverancier buiten Europa.

Opening Hours