Hoe te testen

Stijn Jacobs

Dus hebben we besloten om u een aantal tips om de juiste te kiezen.

Ik hou van koffiekopjes die gemakkelijk te vullen en te gebruiken zijn. En het is gemakkelijk schoon te maken, ook. Ik raad aan om een wegwerpbeker te gebruiken bij het opslaan van de inhoud met je koffie. Als je een krap budget hebt en niet veel tijd hebt, kun je dezelfde beker in je keuken gebruiken met een beetje water. Echter, je moet er zeker van zijn dat het geen rotzooi op de toonbank krijgt en je wilt je koffie opslaan op een oppervlak dat niet hard en plat is. Het is ook belangrijk dat je je koffie in een container houdt met een handvat dat niet gaat vallen of breken. Op die manier kun je het gemakkelijk naar je favoriete plek. Een geweldige kop voor een keuken of een slaapkamer? U kiezen tussen de plastic en glazen. Glazen bekers zijn duurzamer en zijn beter om je koffie langer vers te houden. Als je het meeste uit de bekers wilt halen, kun je ze laten uitzien als een kunstproject, zoals op deze foto te zien is Of, je er even de tijd voor nemen om het van tevoren te plannen.

Het doel van deze site is om de beste koffiekopjes voor u te laten zien en verkopen. De enige koffiekopjes die wij aanbieden die niet bij een koffiehouder komen, zijn de beker op de foto's. Je moet deze bij ons bestellen. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie.

De beker op de foto is van de Vespo Koffiekopjetest salontafel, een prachtige, handgemaakte roestvrijstalen koffiebeker van een klein Belgisch merk genaamd Vespo. De beker is gemaakt van roestvrij staal, en is gemaakt op maat 6,3 centimeter lang. De cups zijn gemaakt van hoogwaardig 304 roestvrij staal. De beker zal met de hand worden afgewerkt met met de hand geselecteerd Duits zilver, met de hand gepolijst, en ondertekend door mij. Dit ontwerp is voorzien van een koffiedop met een bloemvormig gat in de bovenkant. De beker kan gemakkelijk passen tot 5/ 8 inch hoog en 9,6 inch breed (als je een nog bredere beker, kon je gebruik maken van een 1 / 8 inch diameter gat in plaats van een bloem gat.) De beker heeft een full-length handvat met een schroef-on lanyard.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we u allemaal inzicht kunnen geven in de ontwerp- materiaal- prestatie- en productiekosten van enkele van de meest succesvolle koffiekopjes die er zijn. Onze tests worden uitgevoerd in de VS en in het buitenland met veel verschillende koffiefabrikanten en de resultaten zijn niet alleen belangrijk voor onze klanten, maar ook voor ons. Wij weten wat u echt nodig heeft, dus aarzel niet om ons te laten weten welke van onze producten u zoekt! Wij zorgen ervoor dat we onze ogen open houden voor uw behoeften en u voorzien van de best mogelijke prijzen. Dus kom naar beneden, pak een kopje en neem een kijkje!

Alle foto's zijn genomen door mijzelf en komen met volledige credits.

We hebben een speciaal café in New York. We houden ervan om hard te werken, en deze blog is geen uitzondering.

U uw vragen beantwoord op onze blog als je wilt. We houden onze geheimen niet voor onszelf.

Waarom doen we dit dan? Omdat we denken dat het het juiste is om te doen. We willen je ook aanmoedigen om je mening te delen met je collega's op sociale media. We willen de goede dingen over koffiekopjes delen, en we willen je vertellen over de onzin die mensen elke dag in onze beker gooien. Als je dit spul met anderen delen, doe dat dan. Maar alsjeblieft, gebruik onze blog niet om andere mensen lastig te vallen met je slechte ervaringen. De beste manier om iemands leven beter te maken is om ze precies te vertellen wat je leuk vindt en niet leuk vindt aan koffiekopjes. Hoe meer mensen weten, hoe groter de kans dat ze stoppen met het weggooien. Het is geen big deal als je kopje ziet er niet perfect uit; Dat is niet ons probleem, het is van jou!

Zoals u zien op onze blog, hebben we een heleboel foto's van koffie kopjes die er perfect uitzien, maar zijn niet.