Hoeveel moet ik betalen voor koffiekopjes?

Stijn Jacobs

"het hangt ervan af". Zoals in, hoeveel u betalen voor een kopje koffie? Ik beantwoord deze vraag graag alsof ik de perfecte prijs heb, en ik heb een vaste prijs die ik wil verkopen voor. Ik ben niet geïnteresseerd in de prijs, of het bedrag dat u ervoor betaalt. In mijn gedachten, de beste prijs voor een kopje koffie is er een die ik niet hoef na te denken over. Als het een product dat ik mezelf zal kopen, dan weet ik dat het gaat om een uitstekende deal. Als het een geschenk van een vriend of van iemand anders, dan weet ik dat ik kan een kopje koffie te krijgen met dezelfde prijs. Dus laten we eens kijken naar de prijs. Wat zijn koffiebekers? Voor de laatste 6 jaar heb ik het doen van deze blog heb ik verkocht meer dan 250 kopjes koffie, met een prijs van € 10. In totaal heb ik zo'n 15.000 euro verdiend. Dit is een goed resultaat voor een kleine blog, maar als ik dit moest doen voor een koffiezetapparaat, dan zou ik ongeveer € 20.000 verdienen. Ik was al ongeveer € 10.000 aan het verdienen van de website, ik verdien nog steeds ongeveer € 1.000 per maand van de blog.

Als ik dat kan verhogen naar €5.000 dan kan ik wat comfortabeler worden. Het is veel geld. Daarom is het altijd goed om te blijven verbeteren.

Ik wil niet echt een grote winst te maken van deze blog, maar ik wil ook niet in de schulden te gaan. Dus, als ik kan € 2.000 in een maand te maken van deze blog, kan ik dan investeren dat geld in het kopen van een nieuwe koffiebeker voor mezelf.

Het is altijd een goed idee om geld te hebben, je het altijd uitgeven. Dus als je een kopje koffie voor jezelf en je koopt een nieuwe, het is een goede zaak.

Voor de volgende maand, ik wil een ding te doen: Koffiekopjes kopen, want ik hou van koffie en ik kan er maar een vinden. Maar ik kan niet alle koffiekopjes kopen die gemaakt zijn. Er zijn veel nieuwe koffiekopjes en dat is waarom ik nodig heb om nieuwe te kopen en ze te kopen tegen een goede prijs, zodat ik kan een leven van deze blog en ik wil een nieuw bedrijf te starten in de toekomst.

Ik moet mijn bedrijf een jaar houden en er geld mee verdienen. Dat is wat ik moet doen, zal ik een beetje winst van iets meer dan 500 euro in een jaar. In tegenstelling tot koffiekopje Test, helpt dit aanzienlijk.

Ik heb uw hulp nodig om dit doel te bereiken. Ik doe de koffie kopen, het afdrukken van de bekers, de scheepvaart en het betalen van de scheepvaart, de verpakking, de verzendkosten, de verzendkosten, de reclame en de verkoop van de bekers in een grote plaats.