Over mij

Stijn Jacobs

Mijn Ebook, dat Coffee Cup Design Patterns heet, is tot nu toe vertaald in 15 talen.

In deze blog zal ik u enkele nuttige tips en trucs voor het ontwerpen van uw eigen koffiekopjes laten zien, en ik zal u ook enkele van de meest populaire ontwerppatronen en hulpmiddelen tonen die u kunnen helpen uw eigen kopontwerpen te ontwikkelen. Hoe maak je een coffee cup voor een andere situatie Het volgende is een korte uitleg over hoe je een kopje te maken voor een andere situatie. Ik ga uitleggen in het kort de meest populaire cup design patronen voor koffiekopjes. Hier heb ik een foto van het ontwerp dat ik heb gebruikt met mijn kopje koffie. Ik heb het ontwerp voor mijn beker die is ontworpen in een horizontale lijn patroon. Een horizontaal ontwerp met de beker is erg populair. U het maken met twee verschillende kleuren of met verschillende vormen. De koffie cup ontwerp patroon is eigenlijk het resultaat van verschillende andere ontwerppatronen.

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school en van huis ging ik studeren in Amsterdam en belandde in de koffiescene en het was erg spannend voor mij. Het eerste dat mijn aandacht trok was het feit dat de koffiekop is nog steeds de meest populaire koffiekop en ook de meest voorkomende beker gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Ik denk dat dit te wijten is aan het feit dat het een alledaags object, het ding dat je kijkt naar de meeste als je wilt weten of een kopje is de juiste maat of niet. Wanneer u uw koffie koopt en het komt uit de machine is het al klaar, het ontwerp en de kleur is perfect, de vorm is precies goed en natuurlijk is het een geweldige vorm en grootte.

De reden is dat het zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Daarom kun je het gebruiken om je eigen beker te maken die veel complexer is en veel verschillende ingrediënten vereist, die je zelf zien als je wat koffie in de beker giet. Daarom is de koffiebeker erg belangrijk.

Mijn vader vertelde me altijd dat koffiekopjes een geweldige manier zijn om koffie te drinken. Mijn eerste ervaring met koffie en de liefde voor koffie was toen ik zes jaar oud was. Het was op een familie camping reis in de bergen. Ik begon koffie te drinken met mijn vader toen hij de enige was die nog over was. Hij dronk geen koffie en zei dat het iets was dat je moet drinken. Ik was echt geïnteresseerd in dit en besloot om in zijn voetsporen te treden. Naarmate ik ouder werd, heb ik besloten om een koffie blog en blog over verschillende dingen die mij interesseren te starten. Ik ben een koffie geek en dat is wat deze blog is alles over. Ik hou van alle koffie en alle dingen die ermee verband houden. Ik zal praten over koffiekopjes, koffiefilters, koffiebonen, de geschiedenis en cultuur van koffie, tips en trucs, nieuwe dingen om te proberen en nog veel meer.