Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor koffiekopjes?

Stijn Jacobs

de koffie die wordt gebruikt in koffiekopjes.

Laat me mijn redenering uitleggen. In het Nederlands is het woord voor koffiekop "zijn". U dit woord overal vinden, maar in feite, in veel gebieden in België en Nederland, is er een kleine traditie van het gebruik van zijn. Dit woord heeft een speciale betekenis: "koffie met een lichte roast" of iets dergelijks. En, zoals we in het verleden hebben gezien, koffie met een lichte gebraden is zeer, zeer goede koffie. Het woord "zijn" is een sterk, sterk woord: het staat voor "licht gebrande koffie". In deze blog gebruiken we "zijn" wanneer we willen verwijzen naar een kopje koffie. Deze blog is voor iedereen, ongeacht hoeveel kennis je hebt over koffie kopjes. Ik ben niet van plan om te praten over de smaak of de oorsprong van de koffie. Ik wil u alleen een duidelijk beeld geven van de basiskenmerken van een lichte gebrande koffie.

Er zijn ook enkele koffiekopjes die u in de supermarkt zien die licht geroosterd zijn gemarkeerd. Deze koffiekopjes zijn bedoeld om een koffie te imiteren die licht gebrand is, maar meer koffiedik bevat. Als je van lichte gebrande koffie houdt, raad ik je aan om deze koffiekopjes te proberen en ze eens te proberen. Als je van een donkerder gebraden stuk houdt, kun je ze online kopen. Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van koffie en koffie kopjes in het algemeen, moet u eens kijken op de Nederlandse Koffie Geschiedenis Blog. Ik moedig u aan om deze blog te controleren en meer te leren over koffie. Ik zal ook doorgaan met het bijwerken van deze blog met meer informatie over koffie en de verschillende stijlen. Ik heb veel plezier gehad en is erg geïnspireerd door deze blog en mensen die de tijd hebben genomen om deze blog te lezen. Ga alsjeblieft met me mee op deze reis. Het is waarschijnlijk sterker dan Bank Met Koelkast. Ik hou van koffie, ik wil die liefde delen en delen wat ik heb geleerd met je. Ik ben zo opgewonden dat ik niet kan wachten om je te laten zien hoe je je eigen Dutch Coffee maken en met je delen. Gelukkig bloggen en ik hoop je snel te zien!

Ik moest een kopje koffie maken met een eenvoudig en elegant design. De koffie kopjes die ik deel met u zijn gemaakt van een aantal van mijn favoriete en meest gebruikte ambachtelijke materialen - papier en hout. Deze koffiekopjes zijn makkelijk te maken en zien er zo goed uit.

Als u geïnteresseerd bent in meer koffie kopje tutorials, vindt u alle informatie die u nodig hebt aan het begin van elke tutorial. Maar voor nu, laten we eens wat inspiratie ...

Het eerste wat je wilt doen is wat papier halen, bij voorkeur een mooi, groot, leeg stuk papier. U zelfs gebruik maken van een plakboek of een fotolijst. Hoeveel kosten koffiekopjes? Het maakt niet uit wat voor papier je gebruikt, zolang je maar iets hebt dat groot genoeg is voor je koffiekopjes.

Het papier dat ik hier gebruikte is een stuk papier uit mijn klas. Het is vrij eenvoudig te gebruiken, maar zoals je zult zien in de volgende stap, het ziet er niet uit alsof het bestand is tegen de druk van een kopje koffie. Als u een fotolijst of plakboek gebruikt, probeer dan iets stevig genoeg te krijgen dat het veel druk zal weerstaan zonder te scheuren. En als je geen beeld hebt dat groot genoeg is, neem dan een plakboek.

Nu je wat papier hebt, wil je een klein mes gebruiken om het in stukken te snijden, en dan het plakboek inpakken met een stuk duct tape of krant.